Στον Ατρόμητο ο Εμπόου

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 15:36
UPD:15:44
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Νέα μεταγραφή για τον Ατρόμητο, που μετά τη χθεσινή του Ουσέρο ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Πάπε Εμπόου, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στον Πανθρακικό και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το συγκρότημα του Περιστερίου. 

«Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί είναι μια ομάδα με δομή και οργάνωση που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει κι επιπλέον γιατί συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες» ήταν η πρώτη δήλωση του 27χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, να γνωρίσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και να ξεκινήσω δουλειά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους μας είναι ότι έρχομαι να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στον Ατρόμητο και να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι» πρόσθεσε ο Εμπόου, που πέρυσι μέτρησε 30 παρουσίες κι ένα γκολ στην ομάδα της Θράκης.

Η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάπε Νταούντα Εμπόου.

Θωρακίζουμε την άμυνά μας προσθέτοντας δύναμη, αλτικότητα, ύψος και ταχύτητα, μ' έναν ποδοσφαιριστή που μάς βλέπει από τα 1,91μ. και για τα επόμενα 2 χρόνια θα φορέσει το αστέρι στο στήθος.

Ο Πάπε Nταού Εμπόου που βρίσκεται στην πατρίδα του Σενεγάλη, απέστειλε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και την επόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις