«Πυρά» Ποταμιού κατά Ζ. Κωνσταντοπούλου με φόντο την Έκθεση της ΤτΕ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 17:30
UPD:17:35
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Για αντιγραφή πρακτικών του «σκοτεινού παρελθόντος» κάνει λόγο το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του και κατηγορεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι επιδίδονται σε παιχνίδι εξεύρεσης «εσωτερικών εχθρών» και «διεθνών συνωμοσιών», ενώ εξαπολύει εκ νέου «πυρά» κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σχολιάζοντας την επιστροφή της έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος από την Πρόεδρο της Βουλής ως «απαράδεκτης», το Ποτάμι εκτιμά ότι πρόκειται για ενέργεια χωρίς προηγούμενο, ενώ κάνει λόγο για «πρωτοφανή επίθεση» της κ. Κωνσταντοπούλου στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

«Στο ενδιάμεσο η Πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε να επιτεθεί προσωπικά κατά του Ζ. Κ. Γιούνκερ και των ευρωπαίων ηγετών που συναντά ο κ.Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα το νέο παραληρηματικό show της κυρίας Κωνσταντοπούλου», σημειώνει το Ποτάμι.

«Οι προειδοποιήσεις πάντως του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός του ευρώ είναι πολύ σοβαρές για να χαθούν στον ορυμαγδό ενός καυγά, από αυτούς που καθημερινά στήνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να δει το δάσος και όχι το δέντρο ή μάλλον το δάκτυλο της κ. Κωνσταντοπούλου», καταλήγει το Ποτάμι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή