Σε τεταμένο κλίμα η γ.σ. της ΠΑΕ Ηρακλής

Αντίδραση των μετόχων για την απουσία του Γ. Σπανουδάκη
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2005 16:12
UPD:16:32
A- A A+

Υπό τη «διακριτική» παρουσία αρκετών «μπράβων» και τριών περιπολικών έξω από το γυμναστήριο της Μίκρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», Γιώργος Σπανουδάκης, πρότεινε δια του πληρεξουσίου εκπροσώπου του, Λεωνίδα Μιχαηλίδη, τη σύνθεση διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ από τους Κώστα Παπαζαφειρίου, Γιάννη Σαρηκεχαγιά, Αλέξανδρο Αδαμίδη, Ευθύμιο Χαντέ, Λάζαρο Καλαϊτζίδη και Ηρακλή Τσιλόπουλου. Ο τελευταίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα του κ.Σπανουδάκη, ενώ ο Γυμναστικός Σύλλογος αποφάσισε να μην βάλει εκπρόσωπο του στη νέα διοίκηση.

Εν τω μεταξύ, η απουσία του κ.Σπανουδάκη προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων μετόχων. Πλέον επίκειται συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα και η κατανομή αρμοδιοτήτων.

Ωστόσο, για την επιστροφή του στη διοίκηση του Ηρακλή ο Γιώργος Σπανουδάκης θα πρέπει να καλύψει ένα μεγάλο ποσό, τόσο για τις ανάγκες της ΠΑΕ, όσο και για το ποσό που έχει βάλει ο αποχωρήσας Δημήτρης Χούλης, το ύψος του οποίου (1,2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τον κ. Χουλή) αμφισβητεί η πλευρά Σπανουδάκη.

Πηγή: Supersport FΜ 94,6

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις