Copa America: Συνελήφθη για τροχαίο ατύχημα ο Βιδάλ

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 13:27
UPD:13:32
REUTERS/STRINGER/CHILE

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Χιλής οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της www.emol.com.

A- A A+

Συνελήφθη από την αστυνομία της Χιλής ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στο Σαντιάγκο, με άλλο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Χιλής οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της www.emol.com.

Ο Βιδάλ στάθηκε τυχερός γιατί γλίτωσε με ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, σύμφωνα με τη χιλιανή εφημερίδα «La Tercera», ενώ ελαφρά τραύματα υπέστη και η σύζυγός του.

Το ατύχημα συνέβη ενώ ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε με τη Ferrari του από το Μοντιτσέλο Γκραν Καζίνο, ένα μεγάλο θέρετρο διασκέδασης για οικογένειες, στο αθλητικό συγκρότημα του Χουάν Πίντο Ντουράν του Σαντιάγο, όπου προπονείται η Εθνική Χιλής που φιλοξενεί το Κόπα Αμέρικα.

REUTERS/STRINGER/CHILE

Αφού εκμεταλλεύτηκε το ελεύθερο απόγευμά του, ο Βιδάλ δεν επέστρεψε εγκαίρως στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, έχοντας λάβει προφανώς τη σιωπηρή συγκατάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή Χόρχε Σαμπάολι.

Η ειδοποίηση για τη σύγκρουση δόθηκε από το ραδιόφωνο έκτακτης ανάγκης της τοπικής αστυνομίας, σύμφωνα με αναφορές από το κανάλι 13 της χιλιανής τηλεόρασης.

Ο Βιδάλ κρατήθηκε όλη τη νύχτα και σήμερα πρόκειται να τον επισκεφθεί δικαστή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Ρικάρντο Γκονζάλες.

«Ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου (Ferrari) ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ» είπε ο Γκονζάλες. Μια φωτογραφία από το περιστατικό δείχνει ότι υπάρχουν σοβαρές ζημιές στο μπροστινό μέρος της Ferrari, ενώ ο αερόσακος προφανώς άνοιξε.

«Δυστυχώς, ενεπλάκην σε τροχαίο ατύχημα» έγραψε στα ισπανικό ο Βιδάλ στο λογαριασμό του στο Twitter. «Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά και ήρεμοι. Σας ευχαριστούμε για την ανησυχία σας για εμάς» συμπλήρωσε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις