Μπάσκετ: Δελεαστική πρόταση της Εφές σε Ντάνστον

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 23:19
UPD:23:21
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Νέοι... «πονοκέφαλοι» στον Ολυμπιακό δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ερυθρόλευκους», καθώς στο «ανοιχτό θέμα» της παραμονής του Κώστα Σλούκα ήρθε να προστεθεί κι εκείνο του Μπράιαντ Ντάνστον.

Όπως συνέβη με την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, τον οποίο η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δελέασε με το συμβόλαιο που τού πρόσφερε, έτσι και τώρα ο τουρκικός σύλλογος έβαλε στο... μάτι τον Αμερικανό σέντερ της πειραϊκής ομάδας, που αναδείχθηκε και φέτος κορυφαίος αμυντικός της Ευρωλίγκας.

Η Εφές έχει καταθέσει πρόταση στον Ντάνστον, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προσφέρει διετές συμβόλαιο έναντι 900 χιλιάδων δολαρίων κατ΄ έτος. Ο παίκτης πάντως ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του, αφού δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και θέλει πριν αποφασίσει να ακούσει την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Η διοίκηση της ΚΑΕ, πάντως, «πνέει μένεα» όχι μόνο κατά του μάνατζερ του Ντάνστον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αλλά και εναντίον του Ντούσαν Ίβκοβιτς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του αθλητή πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις