Δ. Κουτσούμπας: Συνθήκες ανατολίτικου παζαριού

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 14:53
UPD:14:56
SOOC/Nikos Libertas

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εκτίμησε ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία η οποία θα είναι επώδυνη για τον λαό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για συνθήκες «ανατολίτικου παζαριού» έκανε λόγο ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και εκτίμησε ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία η οποία θα είναι επώδυνη για τον λαό.

Απέδωσε την εμπλοκή στο ότι τα συμπληρωματικά μέτρα της κυβερνητικής πρότασης δεν ήταν ικανοποιητικά, καθώς οι εταίροι «θέλουν και κάτι παραπάνω, κυρίως στο συνταξιοδοτικό» και συμπλήρωσε πως ήταν συμπληρωματικά «στις 47 προηγούμενες σελίδες των μέτρων, που ήταν όχι μόνο αντιλαϊκά, αλλά βαριά και επώδυνα για το λαό μας».

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε επίσης ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση ένα περίπου 35% υποστηρίζει την αποδέσμευση από την ΕΕ και όχι μόνο από το ευρώ, με ταυτόχρονη αλλαγή πορείας και πρόσθεσε «εμείς απευθυνόμαστε πρώτα απ' όλα σ' αυτό το 35%» και «του λέμε να εγκαταλείψει αυτά τα κόμματα που μιλάνε για ”ρήξεις-μαϊμού”, για ”ρήξεις-καρικατούρα”, που από άλλο δρόμο τον οδηγούν στα ίδια αδιέξοδα και στα ίδια ή και μεγαλύτερα αν θέλετε προβλήματα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή