Prince και Stevie Wonder στον Λευκό Οίκο

Σε «ιδιωτικό σουαρέ» που διοργάνωσαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 13:46
UPD:13:46
A- A A+

Ο Prince και ο Stevie Wonder ανέβηκαν μαζί στην σκηνή σε ένα «ιδιωτικό σουαρέ» που διοργάνωσαν το Σάββατο στον Λευκό Οίκο ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, για το οποίο πλήρωσε, σύμφωνα με την αμερικανική προεδρία, το προεδρικό ζεύγος.

«Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία διοργάνωσαν ένα ιδιωτικό σουαρέ», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Δεχόμενος καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με την εσπερίδα αυτή, η οποία δεν είχε περιληφθεί στην ανακοινωθείσα ημερήσια διάταξη του προέδρου, ο Έρνεστ αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω όσον αφορά το πώς εκτυλίχθηκε η βραδιά ή τον κατάλογο των προσκεκλημένων.
«Φανταστικό να βλέπεις μαζί τον Prince και τον  Stevie Wonder », έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο ακτιβιστής υπέρ των πολιτικών δικαιωμάτων, Αλ Σάρπτον, μετά την εσπερίδα.

«Από πότε μια εκδήλωση στον Λευκό Οίκο μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιωτική;», ήταν ένα από τα ερωτήματα που απευθύνθηκαν στον εκπρόσωπο του Οίκου. Το γεγονός ότι οι Ομπάμα «πλήρωσαν οι ίδιοι» δείχνει ότι επρόκειτο για ένα ιδιωτικό γεγονός, απάντησε ο Τζος Έρνεστ.
Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή, ο Prince ανέβηκε στην σκηνή του Warner Theatre στην Ουάσινγκτον, για μια συναυλία με την συνοδεία του  Stevie Wonder.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς