Εθνική ομάδα: Φιλικός με την Πολωνία απόψε

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 13:25
UPD:13:29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Νίκη κι ας είναι και σε φιλικό αγώνα αναζητεί η Εθνική ομάδα απόψε εναντίον της Πολωνίας, στο Γκντανσκ (21:45), καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει να γευθεί τη χαρά της επιτυχίας εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Για την ακρίβεια 358 ημέρες, καθώς οι διεθνείς πανηγύρισαν για τελευταία φορά στις 24 Ιουνίου 2014, όταν νίκησαν (2-1) την Ακτή Ελεφαντοστού και προκρίθηκαν στη φάση των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Έκτοτε η Εθνική μετρά έξι ήττες (αν συνυπολογιστεί ο αποκλεισμός από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι) και δύο ισοπαλίες, στην προκριματική φάση του Euro 2016 και στον φιλικό αγώνα με τη Σερβία, στην Κρήτη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει, καθώς θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές για να εξάγει συμπεράσματα, καθώς είναι δύσκολο να τους δει σε αγώνες με βαθμολογική σημασία.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του Ουρουγουανού στις προπονήσεις τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο, αμυντικοί οι Βύντρα, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, αμυντικοί μέσοι οι Τζιόλης, Ταχτσίδης, στα άκρα θα παίξουν Κολοβός και Φούντας, που θα κάνουν ντεμπούτο, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι, Βελλίδης, Τασουλής, Ταυλαρίδης, Κατσουράνης, Σάμαρης, Κονέ, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις