Δ.Τσοβόλας: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν άδικη και μη βιώσιμη λύση του Κυπριακού

Το σχέδιο Ανάν νομιμοποιεί και χειροτερεύει τα τετελεσμένα του Αττίλα στην Κύπρο
Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2004 15:57
A- A A+

«Κλείσιμο του Κυπριακού σε βάρος της Κύπρου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ελληνισμού της Κύπρου και όχι δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προετοιμάζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, με αφορμή τη σημερινή επιστολή του Τζορτζ Μπους προς τον Κώστα Σημίτη για το Κυπριακό και το σχέδιο Ανάν.

«Το σχέδιο Ανάν σαφώς νομιμοποιεί και χειροτερεύει τα τετελεσμένα του Αττίλα στην Κύπρο και αν γίνει αποδεκτό αυτό το απαράδεκτο και ανθελληνικό σχέδιο, η Κύπρος πλέον στο σύνολο της θα είναι ένα νέο προτεκτοράτο στα χέρια του αμερικανοαγγλικού παράγοντα, για να ελέγχουν κυρίως οι ΗΠΑ την περιοχή, αλλά και για να προωθήσουν περαιτέρω τον έλεγχο τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΔΗΚΚΙ καταγγέλλει αυτή τη μεθόδευση των ΗΠΑ και όσων θα στέρξουν στο κλείσιμο, με αυτόν τον απαράδεκτο και αντιεθνικό τρόπο, του Κυπριακού προβλήματος.

Το ΔΗΚΚΙ καλεί σε εγρήγορση, συσπείρωση και αγώνα τον ελληνισμό απανταχού της γης, ώστε να μην περάσουν τα νέα άδικα και μη βιώσιμα σχέδια του ξένου παράγοντα και των τοποτηρητών τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο» σχολίασε ο κ. Τσοβόλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή