Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 23:35
UPD:13/06/2015 01:01
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι ένοπλοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο της περιοχής (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ενόπλων σημειώθηκε περίπου στις 21:45 την Παρασκευή στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών δραστών.

Οι ένοπλοι λίγο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο της περιοχής και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα ενώ στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι.

Σε ελάχιστα λεπτά στην περιοχή έφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες περικύκλωσαν τον χώρο και απομάκρυναν τους τουρίστες.

Την ίδια ώρα οι ένοπλοι, αν και ήταν περικυκλωμένοι από τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των κουκουλοφόρων και των αστυνομικών.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις δράστες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πληροφορίες φέρουν τον ένα να έχει τραυματιστεί στο πρόσωπο, τον δεύτερο στον ώμο και τον τρίτο στα πόδια. Και οι τρεις φέρονται ότι είναι γνώριμοι των αστυνομικών αρχών.

Στον χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ των δραστών, τα κλοπιμαία, καθώς και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία.

Δεν σημειώθηκε τραυματισμός αστυνομικού από την ανταλλαγή πυρών, ενώ δύο από τους δράστες είναι ελληνικής καταγωγής, με τον τρίτο να είναι υπήκοος Αλβανίας.

newsroom naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή