Μίλαν: Έκλεισε ο Τζάκσον Μαρτίνεζ

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 23:27
UPD:23:29
EPA/ESTELA SILVA

Οι «ροσονέρι» ετοιμάζονται να καταβάλλουν τη ρήτρα των 35εκ. ευρώ που απαιτείται στους «Δράκους» για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κολομβιανό σέντερ φορ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί τους.

A- A A+

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Τζάκσον Μαρτίνεζ της Πόρτο.

Η νέα ιδιοκτησιακή αρχή των «ροσονέρι» δείχνει με το... καλημέρα τις διαθέσεις της, που δεν είναι άλλες από την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Serie A και της Ευρώπης. Οι «ροσονέρι» ετοιμάζονται να καταβάλλουν τη ρήτρα των 35εκ. ευρώ που απαιτείται στους «Δράκους» για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κολομβιανό σέντερ φορ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί τους.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ιταλίας το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι το πότε θα μεταβεί ο παίκτης στο Μιλάνο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις. Αυτό πιθανότατα θα γίνει μετά το Κόπα Αμέρικα, όπου συμμετέχει ο Μαρτίνεζ με την εθνική Κολομβίας.

Ο άσος της Πόρτο είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη «γραμμή κρούσης» της Μίλαν. Πρόκειται για έναν επιθετικό που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει πάνω από 20 γκολ σε κάθε σεζόν. Την τελευταία περίοδο σημείωσε 21 σε 30 εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ έκανε θραύση και στο Champions League με άλλα 8!

Την επικείμενη μεταγραφή του παίκτη στη Μίλαν επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Πόρτο, Ντα Κόστα, με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο: «Επέλεξε τη Μίλαν. Αυτό είναι που θέλει και εγώ αυτό που θέλω είναι να ‘ναι χαρούμενος». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις