Χρυσοχοϊδης: Θα ανοίξουμε εμείς πρώτοι το νέο κύκλο της μεταπολίτευσης

Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2004 14:50
A- A A+

«Πρώτη πολιτική πράξη του δεύτερου κύκλου της μεταπολίτευσης, του κύκλου της νέας εποχής», χαρακτήρισε το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουρου, ο Γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Κινούμενος και ο ίδιος στο πνεύμα των δηλώσεων του Κώστα Σημίτη, ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε στη δήλωσή του ότι το κυβερνών κόμμα «δεν φοβήθηκε ποτέ να αλλάξει, όταν το απαίτησαν οι περιστάσεις. Συνεπείς στην πολιτική αποστολή και τη φυσιογνωμια του κινήματός μας, προχωρούμε σήμερα σε μια πρωτοποριακή κίνηση».

«Ο Κώστας Σημίτης, άνοιξε σήμερα το νέο κεφάλαιο της πολιτικής ζωής στην πατρίδα μας. Απέδειξε, όχι μόνο με την οχτάχρονη ηγεσία του, αλλά και με τη σημερινή του δήλωση, ότι δίκαια τόν εμπιστεύτηκε η προοδευτική παράταξη και ο ελληνικός λαός. Η συγκίνησή μας, είναι ανθρώπινη και κατανοητή, αλλά δεν πρέπει να μας εμποδίσει να δούμε τη μεγάλη αλήθεια της πολιτικής παρακαταθήκης του Κώστα Σημίτη: Η Ελλάδα του 21ου αιώνα θα είναι η νέα δύναμη που θα ανατείλει στο παγκόσμιο στερέωμα, εφόσον εμείς συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί, να σχεδιάζουμε το μέλλον μας με αυτοπεποίθηση, να μήν φοβόμαστε, αλλά αντίθετα να επιδιώκουμε το καινούργιο.

Με την ανάδειξη της νέας ηγεσίας μας, θα ανοίξουμε εμείς πρώτοι το νέο κύκλο της μεταπολίτευσης, θα αλλάξουμε για να παραμείνουμε δύναμη μεταρρύθμισης, δύναμη δημιουργίας, δύναμη στα χέρια του λαού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ για να αποφασίσει τη σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου για την εκλογή νέου προέδρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή