Αντιπαράθεση Ν. Φίλη - Ντ. Μπακογιάννη

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 13:28
UPD:13:37
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
A- A A+

Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης και η βουλευτής της Ν.Δ. Ντ. Μπακογιάννη, στη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο κ. Φίλης ζήτησε από την κ. Μπακογιάννη να ζητήσει συγγνώμη για δηλώσεις της περί κινδύνου capital control ενδεχομένως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Είχατε προαναγγείλει πριν από 15 ημέρες ότι θα υπάρξει κλείσιμο των τραπεζών και εκβιασμός των καταθετών και 15 μέρες μετά δεν έγινε τίποτα. Αντί λοιπόν να μας δίνετε μαθήματα και να προσεύχεστε κάντε μια αυτοκριτική εδώ ενώπιον του ελληνικού λαού» είπε ο κ. Φίλης.

«Εγώ δεν είμαι Μηλιός. Ο δικός σας Μηλιός πρότεινε ότι θα γίνουν αυτά», απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

«Τα είπατε αυτά κυρία Μπακογιάννη; Καλέσατε τους πολίτες στην ουσία να πάρουν τα λεφτά τους από τις τράπεζες λέγοντας ότι θα κλείσουν οι τράπεζες το Σαββατοκύριακο; Συνέβη; Δεν συνέβη. Ζητήστε συγγνώμη», συνέχισε ο κ. Φίλης και κατηγόρησε την βουλευτή της Ν.Δ. ότι είναι «μέρος της αρνητικής πραγματικότητας».

«Αντιλαμβάνονται τον εκνευρισμό σας. Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Φέρατε την Ελλάδα μετά από 4,5 μήνες σε μια κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει μία δραχμή στα ταμεία», του απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή