Πήρε Γιάννου ο Αστέρας Τρίπολης

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 23:43
UPD:23:46
ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Με τη μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης «εξαργύρωσε» ο Απόστολος Γιάννου την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε φέτος με τον Πανιώνιο.

Ο 25χρονος φορ έπαιξε σε 38 παιχνίδια των «κυανέρυθρων» και σκόραρε 12 γκολ βοηθώντας αποφασιστικά στην παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Αρκάδες, που φρόντισαν να ενισχυθούν με έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Πάντα μου άρεσε η φιλοσοφία που έχει ο Αστέρας ως ομάδα και γι΄ αυτό διάλεξα να έρθω. Πίστευα, όπως παρακολουθούσα τα πλέι οφ, πως ο Αστέρας θα πάρει τη δεύτερη θέση, όπως και έγινε» δήλωσε ο Γιάννου.

«Είναι μεγάλη πρόκληση το Γιουρόπα Λιγκ, είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι ευχαρίστηση να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Μου αρέσει το στιλ της ομάδας και ειδικά στην επίθεση, όταν παίζει στην κόντρα δεν την σταματάς» πρόσθεσε ο ικανός επιθετικός. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Γιάννου. Ο Έλληνας επιθετικός, γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1990, υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και επέλεξε για τη φανέλα του το νούμερο "99"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις