Στην Μπαρτσελόνα για άλλα δύο χρόνια ο Ντάνι Άλβες

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 14:06
UPD:14:23
REUTERS/Albert Gea
A- A A+

Παραμένει για άλλα δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες, ενάντια στη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρίζεται τους «μπλαουγκράνα» σε αναζήτηση ενός οικονομικά καλύτερου συμβολαίου.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ-μπακ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, το συμβόλαιο του οποίου έληγε στο τέλος του μήνα, υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Καταλανούς έως το 201.

Η παρουσία του στον τελικό του Βερολίνου απέναντι στη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με την αφοσίωση που έχει δείξει στο σύλλογο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του αλλά και ο επαγγελματισμός του έφεραν μια βελτιωμένη πρόταση από τον πρόεδρο Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου, την οποία ο Άλβες αποδέχθηκε.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος αφίχθη στη Βαρκελώνη το 2008 από τη Σεβίλη και έγινε αμέσως αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας, μετρώντας από τότε μέχρι σήμερα 343 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκοράροντς  20 γκολ.

Ο Άλβες αποδείχθηκε επίσης πολύ... γούρικος για το σύλλογο, αφού η παρουσία του συνδυάστηκε με τρία Τσάμπιονς Λιγκ, δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και άλλα τόσα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ισπανίας, καθώς και τέσσερα ισπανικά Σούπερ Καπ!

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει ότι ο Ντάνι Άλβες αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που έληγε στις 30 Ιουνίου 2015. Η νέα συμφωνία θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2017, ενώ προβλέπεται ρήτρα ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο » αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις