Seat Leon Eurocup: «Ladies Trophy»

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 17:34
UPD:17:37

Πέντε γυναίκες οδηγοί, τεσσάρων διαφορετικών εθνικοτήτων, συνθέτουν την νέα αγωνιστική κατηγορία του SEAT Leon Eurocup, την «Ladies Trophy».

A- A A+

Το SEAT Leon Eurocup συνεχίζει το αγωνιστικό του ταξίδι στην Ευρωπαϊκή ήπειρο μετά τους δύο πρώτους γύρους της σεζόν που φιλοξενήθηκαν στη Γαλλία και την Πορτογαλία.

Φέτος, το πρωτάθλημα αποδεικνύεται μια πολύ δυναμική υπόθεση γεμάτη καινοτομίες.

Ανάμεσα σε αυτές και το γεγονός ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες γυναικείες συμμετοχές από όλα τα Πρωταθλήματα που υποστηρίζονται από την FIA.

Πέντε γυναίκες οδηγοί, τεσσάρων διαφορετικών εθνικοτήτων, η Lucile Cypriano, η Andrina Gugger (Target, SRL), η Amalia Vinyes (Baporo Motorsport), η Marie Baus-Coppens και η Edina Bús (B3 Hungary KFT),  συνθέτουν την νέα αγωνιστική κατηγορία του SEAT Leon Eurocup, την «Ladies Trophy».

Όλες έχουν πλούσιο ιστορικό στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου. Δίνουν συναρπαστικές μάχες μέσα στις πίστες κάθε Σαββατοκύριακο και ανταγωνίζονται επάξια τους άνδρες συναθλητές τους προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο της πιο γρήγορης γυναίκας οδηγού στο SEAT Leon Eurocup.

Τα αποτελέσματα τους προσμετρούνται στην γενική κατάταξη καθώς και στην δική τους ξεχωριστή κατηγορία, αυτή του «Ladies Trophy».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή