«Μένει ο Λουίς Ενρίκε» διαμηνύει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 16:20
UPD:16:23
EPA/TONI ALBIR
A- A A+

Ούτε ως αστείο δεν θέλει να ακούσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λουίς Ενρίκε.

Η παλιά δόξα των «μπλαουγκράνα», παρά την προπονητική απειρία του στο υψηλότερο δυνατό ποδοσφαιρικό επίπεδο, βοήθησε τους Καταλανούς να ολοκληρώνουν τη χρονιά με ένα «μυθικό» τρεμπλ, δεύτερο στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα στον κόσμο που καταφέρνει κάτι ανάλογο δύο φορές, ήτοι την ίδια αγωνιστική περίοδο να κατακτήσει νταμπλ στη χώρα της και το ανώτατο τρόπαιο στις διασυλλογικές διοργανώσεις της ηπείρου της,

Μετά τον τελικό του Βερολίνου ο Λουίς Ενρίκε είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Καμπ Νου», όμως αυτό έσπευσε να το διαψεύσει ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία. Ο Λουίς Ενρίκε θα είναι στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική σεζόν» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

«Η σεζόν ήταν απίστευτη. Κατακτήσαμε τα πάντα και αυτό πιστώνεται και στον προπονητή μας. Εχει κάνει καταπληκτική δουλειά και θα μείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της ομάδας μας και ξέρουμε πως θα μας φέρει κι άλλα τρόπαια» πρόσθεσε ο Μπαρτομέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις