Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο Αστέρας, τέταρτος ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 22:22
UPD:22:30
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Η Τρίπολη και ο Αστέρας πανηγυρίζουν απόψε την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, που στέλνει το αρκαδικό συγκρότημα απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η μοναδική εκπρόσωπος της Πελοποννήσου στην ανώτατη Εθνική κατηγορία νίκησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΟΚ 1-0 με γκολ του Ιγκλέσιας στο 77΄, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Αστέρας πήρε το τρίποντο, ενώ του αρκούσε η ισοπαλία και άφησε τον τραγικό «Δικέφαλο» τελευταίο στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, χωρίς νίκη στη διαδικασία και αναγκασμένο να ξεκινήσει από τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, στις 16 Ιουλίου.

Το παιχνίδι ήταν από μέτριο έως κακό, για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους. Από τη μία οι γηπεδούχοι δεν είχαν την παραμικρή... πρεμούρα να επιτεθούν και άρα να ρισκάρουν, αφού έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους και με την ισοπαλία.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος» ούτε ήθελε ούτε μπορούσε, αφού οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη έχουν παραδώσει εδώ και πολύ καιρό τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Στο 23΄ ο Σκόνδρας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το λάθος γύρισμα του Τζαβέλλα, στο 38΄ ο Μακ σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση για γκολ κι αυτό ήταν όλο κι όλο το πρώτο ημίχρονο. 

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο 77ο λεπτό, όταν ο Ιγκλέσιας με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ιτάνζ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις και εντός δύο λεπτών αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες οι Κουρμπέλης, Σανκαρέ και Αθανασιάδης, για να μη μεταφέρουν ποινή τη νέα περίοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις