Στη Λεβερκούζεν ο Κ. Παπαδόπουλος

Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 15:24
UPD:15:26
EPA/ALKIS KONSTANTINIDIS
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου η μεταγραφή του 23χρονου Έλληνα διεθνή κόστισε στη Λεβερκούζεν περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ.
A- A A+

Κάτοικος Λεβερκούζεν, όχι μόνο για μία βραδιά όπως αναφέρει με το γνωστό άσμα, αλλά, ως το 2020 θα παραμείνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς η Μπάγερ προχώρησε στη μεταγραφή του από τη Σάλκε, από την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός στις «ασπιρίνες».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου η μεταγραφή του 23χρονου Έλληνα διεθνή κόστισε στη Λεβερκούζεν περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ο νεαρός άσσος, που προέρχεται από επέμβαση στον ώμο, δήλωσε ότι «ανυπομονώ για το μέλλον μου σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με την οποία μπορούμε να προχωρήσουμε αρκετά και να κάνουμε πολλά».

Ο άλλοτε «μπόμπερ» του γερμανικού ποδοσφαίρου και νυν αθλητικός διευθυντής της Μπάγερ, Ρούντι Φέλερ, ανέφερε πως «η παρουσία του (Παπαδόπουλου) δίνει ποιότητα σε μεσαία γραμμή και άμυνα. Το αγωνιστικό πνεύμα, το πάθος και η πλήρης αφοσίωση που επέδειξε την περασμένη σεζόν ήταν εντυπωσιακά».

Ο 23χρονος διεθνής είχε μεταγραφεί στη Σάλκε το 2010 από τον Ολυμπιακό για 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε κάνει στην Μπουντεσλίγκα, ένας τραυματισμός τον άφησε για πολύ καιρό μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις