Στίβος: Τρία όρια για Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες

Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 00:17
UPD:16:27
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Τα όρια στα αγωνίσματα που συμμετέχουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας έπιασαν οι Δουβαλίδης, Αναγνωστοπούλου και Μπελιμπασάκη.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

O Κώστας Δουβαλίδης (Αρ).

Στη διοργάνωση «Χανιά 2015» οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Στα 110 μέτρα εμπόδια ο Κώστας Δουβαλίδης πήρε την πρώτη θέση με 13.47, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για το 2015, ενώ παράλληλα «έπιασε» το όριο για τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις που ακολουθούν.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

H Xριστίνα Αναγνωστοπούλου

Μεγάλη βολή για τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία με 61.40. Ήταν η 5η κορυφαία όλων των εποχών στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για την ίδια. Χάρις σε αυτή η πρωταθλήτριά μας θα δώσει το παρόν σε Πεκίνο και Ρίο αντίστοιχα, όπως και η Μαρία Μπελιμπασάκη.

INTIME SPORTS/INTIMESPORTS

H Μαρία Μπελιμπασάκη.

Στο ντεμπούτο της σε ανοιχτό στίβο η σπρίντερ από την Κρήτη πήρε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα με 11.42, ενώ έκοψε πρώτη το νήμα και στο 200άρι με 23.15. Η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι δεδομένη.

Την καλύτερη εφετινή του επίδοση πέτυχε στο άλμα επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος υπερέβη τα 5.77μ, ενώ απέτυχε στα 5.86 τρεις φορές, στην προσπάθειά του να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις