Eναρξη προεκλογικής περιόδου από Παπανδρέου - Καραμανλή

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2004 15:56
A- A A+

Το πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι κ.κ. Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Τηλέμαχος Χυτήρης.

Ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες σε όλη τη χώρα, για το πρόγραμμα της νέας τετραετίας, προτίθεται να διεξάγει ο κ. Γ. Παπανδρέου μέχρι το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το τέλος της σύσκεψης. Από τη γενέτειρα της οικογένειας Παπανδρέου, το Καλέντζι, θα αρχίσει αύριο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την περιοδεία του.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα αλλάξει το πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει την τελική του μορφή μετά το διάλογο με τους πολίτες. «Το Κίνημά μας αλλάζει, μεταμορφώνεται», πρόσθεσε.

Το στίγμα του για την προεκλογική αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου έδωσε ο Κ. Καραμανλής μιλώντας στους υποψηφίους βουλευτές του κόμματός του, τονίζοντας ότι «στον αγώνα για τη νέα διακυβέρνηση δεν είναι αντίπαλοί μας τα πρόσωπα, αλλά τα προβλήματα και οι πολιτικές που οδήγησαν σε αυτά».

Ο κ. Καραμανλής εμφανίστηκε αισιόδοξος για ισχυρή πλειοψηφία που θα εξασφαλίσει η ΝΔ, και μίλησε για συμφωνία τιμής με κάθε πολίτη και για δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με όλους τους Ελληνες.

Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής είχε συναντηθεί με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλλά δεν θα έχει ειδικό ρόλο, ούτε συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, αφού ως δήμαρχος Αθηναίων θα ασχοληθεί με την προετοιμασία της πόλης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Μιλτιάδης Εβερτ μετά από την πρωινή συνάντησή του με τον κ. Κώστα Καραμανλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή