Παναθηναϊκός: Αφήνει ελεύθερο τον Ρισβάνη

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 20:09
UPD:20:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Σπύρος Ρισβάνης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο και πολύ σύντομα (σ.σ. ίσως και αύριο) θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους».

Ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κορωπί και προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο, αμέσως μετά συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λεωνίδα Βόκολο για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο τελευταίος ενημέρωσε το νεαρό παίκτη πως δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και κατ΄επέκταση δεν θα ακολουθήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό.

Του εξέφρασε παράλληλα, την πρόθεση της διοίκησης να τον αφήσει ελεύθερο, οπότε το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Παναθηναϊκός να μην αξιώσει χρήματα από την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, παρά μόνο να κρατήσει ένα ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Ο νεαρός αναμένεται να μεταβεί και αύριο στο «Γ. Καλαφάτης» προκειμένου να έχει την τελική κουβέντα με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις