Αλ. Μητρόπουλος: Άθλιο τελεσίγραφο η πρόταση των δανειστών

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 14:31
UPD:14:31
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Άθλιο τελεσίγραφο χαρακτήρισε την πρόταση των δανειστών προς την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος υποστήριξε ότι η πρόταση των δανειστών συνιστά ένα άθλιο τελεσίγραφο, το οποίο αποδεικνύει πως οι Ευρωπαίοι «δεν δέχονται την πρόσφατη νωπή εντολή».

«Έρχονται και προσφέρουν ένα δεύτερο πακέτο, στη ίδια βάση δηλαδή, που οδηγεί στην απόλυτη εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας», συνέχισε. 

Βέβαια, άσκησε κριτική και στην ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, τονίζοντας πως η Αθήνα «δεν κατάφερε να τους πείσει πως το πρόγραμμά τους απέτυχε».

«Με πίεση κι εκβιασμό των δανειστών κι ενδεχομένως από δικές μας αδυναμίες, το ελληνικό ζήτημα δεν προήχθη και με το τελευταίο τελεσίγραφο των θεσμών φαίνεται ότι το ελληνικό ζήτημα περνάει μια δύσκολη καμπή», υπογράμμισε, συνεχίζοντας την κριτική προς την κυβέρνηση.

Όσον αφορά τα σενάρια των εκλογών, ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά. «Άρα μέσα στο σχεδιασμό του προέδρου πρέπει απαραίτητα να είναι και οι εκλογές» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή