Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 21:45
UPD:23:24
Olympiacos.org

Λούκα Μιλιβόγεβιτς (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς η διοίκηση του πρωταθλητή Ελλάδας κατέληξε σε συμφωνία με την Άντερλεχτ και απόκτησε τα πλήρη δικαιώματα του Σέρβου μέσου.

Ο Μιλιβόγεβιτς έπιασε «λιμάνι» με κανονική μεταγραφή, καθώς μέχρι σήμερα έπαιζε ως δανεικός από τους Βέλγους. Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους κι έτσι το... φλερτ κατέληξε σε «γάμο».

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε τόσο η πειραϊκή ομάδα όσο και η Άντερλεχτ, μέσω Twitter, αλλά προς το παρόν παραμένει προς διασαφήνιση ο χρόνος της συνεργασίας του παίκτη με τους «ερυθρόλευκους».

Μετά την ανακοίνωση ο Μιλιβόγεβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να ''μάχομαι'' φορώντας την αγαπημένη μου ερυθρόλευκη φανέλα. Νιώθω ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι για έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός και να τα δίνω όλα σε κάθε ματς. Ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις που θα συναντήσουμε με τον Θρύλο».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις