Σπουδαία νίκη για Ατρόμητο στην Τούμπα με ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 22:23
UPD:22:42
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα.

A- A A+

Με γκολ του Καραμάνου στο 45ο λεπτό ο Ατρόμητος νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ 1-0, άφησε τον «Δικέφαλο» να είναι η μοναδική ομάδα των πλέι οφ χωρίς νίκη, ενώ παράλληλα με το πρώτο δικό του τρίποντο προσπέρασε το μακεδονικό συγκρότημα αφήνοντάς το στην τελευταία θέση.

Αυτό όμως ουδόλως απασχολεί την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που έφτασε στους πέντε βαθμούς και απέχει δύο λιγότερους από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Αν την τελευταία αγωνιστική οι Περιστεριώτες νικήσουν τον (αδιάφορο) Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ περάσει με νίκη από την αρκαδική πρωτεύουσα, τότε ο Ατρόμητος θα είναι δεύτερος και θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Πελοποννήσιους το πλεονέκτημα έχει ο Αστέρας.

Το παιχνίδι δεν είχε μεγάλη ποιότητα, ενώ το μοτίβο πάνω στο οποίο εξελίχθηκε ήταν ο Ατρόμητος να παραχωρεί άπλετο χώρο, ο ΠΑΟΚ να μην ξέρει τι να κάνει με τη μεγάλη διαφορά στην κατοχή μπάλας και οι φιλοξενούμενοι να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή ήρθε στο 45ο λεπτό, όταν ο Κατσουράνης βρήκε την «τρύπα» στην αντίπαλη άμυνα, πέρασε την μπάλα στον Καραμάνο κι εκείνος με ωραία προσπάθεια απέφυγε τον Τζαβέλα, πέρασε τον Βίτορ και πλάσαρε τον Ιτάνζ για το 0-1, ενώ στη συνέχεια ο πανηγυρισμός του «τοξότη» από τον σκόρερ δημιούργησε ένταση μεταξύ των παικτών.

Στο 50΄ ο Κωνσταντινίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου από δεξιά και σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Παπαδόπουλου στο 57΄.

Στο 80' τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης και αποχώρησε, με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει ως το τέλος με 10 παίκτες λόγω της ολοκλήρωσης των αλλαγών του, ενώ στο 85΄ ο Παπάζογλου έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν τον νίκησε ο Ιτάνζ στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις