Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2004 07:00
A- A A+

Νεφώσεις, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα με πιθανότητα ασθενών βροχών, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν το πρωΐ στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αναλυτικά,

* Μακεδονία, Θράκη : Πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα νοτιοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 11 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (0) έως 15 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Περιορισμένη θα είναι το πρωΐ η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν (0) έως 11 βαθμούς.

Αύριο Τετάρτη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός, με λίγες νεφώσεις που στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά αυξημένες. Το πρωΐ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στα νότια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή