Στ. Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τα λάθη των παλιών κυβερνητικών κομμάτων

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 00:19
UPD:00:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, «ο ρόλος του Ποταμιού στη νέα εποχή προβλέπεται καθοριστικός γιατί στο στάσιμο ελληνικό πολιτικό τοπίο ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τώρα εφαρμόζει μόνο την κακή πολιτική των παλιών κυβερνητικών κομμάτων» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή συμφωνία γιατί δεν διαθέτει τις υποκειμενικές και αντικειμενικές δυνατότητες, επεσήμανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο τέλος της συνάντησης της Επιτροπής Διαλόγου του κόμματος.

«Οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ και βέβαια στους ΑΝΕΛ δεν πιστεύουν στις μεταρρυθμίσεις της κοινωνίας και στην ευρωπαϊκή προοπτική» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, προβλέποντας ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε εθνικές εκλογές εντός του 2015.

Παράλληλα, κάλεσε τους φίλους και τα στελέχη του Ποταμιού σε επαγρύπνηση και δήλωσε αισιόδοξος.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, «ο ρόλος του Ποταμιού στη νέα εποχή προβλέπεται καθοριστικός γιατί στο στάσιμο ελληνικό πολιτικό τοπίο ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τώρα εφαρμόζει μόνο την κακή πολιτική των παλιών κυβερνητικών κομμάτων».

«Από αυτή την πολιτική περιδίνηση το Ποτάμι θα κρατηθεί μακριά γιατί συνομιλεί με το μέλλον και όχι με τους παρηκμασμένους πολιτικούς σχηματισμούς», πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε το Ποτάμι συμπαγή μάζα των ευρωπαϊστών της κοινωνίας, ανοικτό σε συνεργασίες με ενεργούς πολίτες και πολιτικούς που πιστεύουν στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί η κοινωνία, χωρίς όμως να σκοπεύει να γίνει ναυαγοσώστης των παλιών κομμάτων που μας οδήγησαν εδώ.

«Το Ποτάμι παραμένει ο αρχισυνωμότης τού καλού της κοινωνίας που θα δώσει την ευκαιρία στους αποκλεισμένους να μπουν στην πολιτική», επεσήμανε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή