Η Βέροια ανανέωσε με Βεργώνη

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 17:28
UPD:17:35
veriafc.gr

Ο Έλληνας μέσος είχε μια μεστή χρονιά με τη μακεδονική ομάδα και θα συνεχίσει σε αυτή.

A- A A+

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης είναι ο έκτος ποδοσφαιριστής με τον οποίο ανανέωσε τη συνεργασία της η ΠΑΕ Βέροια, μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη «βασίλισσα του βορρά».

Ο Έλληνας μέσος είχε μια μεστή χρονιά με τη μακεδονική ομάδα και θα συνεχίσει σε αυτή. Στον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι κινούνται επίσης οι περιπτώσεις των Παυλίδη, Αμαραντίδη, ενώ η διοίκηση ξεκίνησε επαφές και με τον Ραούλ Μπράβο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τη Βέροια και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της» ήταν η δήλωση του 29χρονου ποδοσφαιριστή μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας . 

Η ανακοίνωση:

«Τη φανέλα της Βέροιας θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο ποδοσφαιριστής, μετά από μια "γεμάτη" σεζόν με 26 παιχνίδια και 1900' λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague, υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ την επέκταση συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο».

Με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Αλέξανδρος Βεργώνης είπε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω τη συνεργασία μου με τη Βέροια και θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις