Γ. Παπαντωνίου: Δύναμη του ΠΑΣΟΚ, η πολυσυλλεκτικότητα και η αξιοπιστία στα λαϊκά στρώματα

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2004 13:10
A- A A+

Η δημοσκόπηση αναδεικνύει ότι υπάρχει μία ουσιαστικότατη μεταστροφή του πολιτικού κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ τόνισε αναφορικά με την τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, ο υπουργός Εθνικής ¶μυνας, Γιάννος Παπαντωνίου -ο οποίος παραβρέθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη προς τους νέους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος.

«Αυτό διαμορφώνει συνθήκες νίκης του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Αποδεικνύεται ότι με το νέο πολιτικό σχήμα είμαστε πολυσυλλεκτικοί, αυξάνουμε τη συσπείρωση των δικών μας οπαδών και αντλούμε δυνάμεις και από άλλους χώρους και από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και από τους χώρους της παραδοσιακής Αριστεράς. Και αυτό πιστεύω είναι η δύναμη του ΠΑΣΟΚ, η πολυσυλλεκτικότητα και η αξιοπιστία που έχει στα λαϊκά στρώματα και στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη βελτίωσης της ζωής τους» ανέφερε ο κ. Παπαντωνίου σε δηλώσεις του προς τους δημοδιογράφους.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το κατά πόσο είναι ουσία ή τελικά εικόνα το φαινόμενο Γεωργίου Παπανδρέου, ο κ. Παπαντωνίου απάντησε: «είναι ουσία το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ με τον Γεώργιο Παπανδρέου φέρει και πάλι ουσία, γιατί στηριζόμαστε σε πολύ ουσιαστικό έργο, που όλοι το βλέπουμε πόσο έχει παραχθεί και δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και σε μια αξιόπιστη προοπτική για ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, σύμφωνα με τις δικές μας παραδόσεις και τη δική μας ιστορία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή