Π.Παυλόπουλος: Σε απαξίωση η Ολυμπιακή, σε απόγνωση οι εργαζόμενοι

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2004 15:18
A- A A+

Αντιπροσωπεία των απεργών Ιπτάμενων Φροντιστών της Ολυμπιακής Αεροπορίας μετέβη σήμερα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Δημήτρη Σιούφα, το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ, Προκόπη Παυλόπουλο.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παυλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ιδίως σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση, με την άφρονα πολιτική της και ως προς την Ολυμπιακή Αεροπορία, έχει οδηγήσει εσκεμμένα την εταιρεία σε απαξίωση και τους εργαζόμενους σε πραγματική απόγνωση. Οφείλει αμέσως η Κυβέρνηση να σταματήσει κάθε ενέργεια που απαξιώνει ακόμη περισσότερο την εταιρεία και την οδηγεί σε διάλυση. Οφείλει να αντιμετωπίσει τους εργαζομένους με την απαιτούμενη δημοκρατική συμπεριφορά γόνιμου διαλόγου και την ευαισθησία που επιβάλλει το κοινωνικό κράτος δικαίου.

Η Νέα Δημοκρατία θα ασκήσει όλη την πίεση την οποία διαθέτει από πλευράς κοινοβουλευτικού ελέγχου, ώστε να σταματήσει ο εμπαιγμός των εργαζομένων και η περαιτέρω απαξίωση της εταιρείας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή