Εσιέν: Εύκολη απόφαση, με παρότρυνε ο Σισέ

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 00:50
UPD:00:51
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη νύχτα της Δευτέρας ο Μίκαελ Εσιέν, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας μία από τις ηχηρότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας.

Τον Γκανέζο άσο ανέμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίπου 1.000 οπαδοί των «πρασίνων», οι οποίοι τον αποθέωσαν μετά την προσγείωση του ιδιωτικού αεροσκάφους που τον μετέφερε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Εσιέν, που έγινε δεκτός με συνθήματα και επευφημίες, είχε καλή διάθεση και ήταν χαμογελαστός, ενώ δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις.

«Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω καλά την ομάδα, είχα και κάποιο φίλο που με ενημέρωσε για τον Παναθηναϊκό» δήλωσε ερωτηθείς σχετικά.

ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ποιος ήταν αυτός ο φίλος; «Μίλησα τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος με παρότρυνε να έρθω. Είναι απίστευτο αυτό που βλέπω τώρα από τον κόσμο» δήλωσε για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος της ομάδας.

Όσο για τα συνθήματα των οπαδών για κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή ευρωπαϊκή πορεία; «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Επιστρέφει την Ευρώπη κι εγώ από την πλευρά μου θα βοηθήσω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε τίτλους» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις