Χρ. Λαζαρίδης: Μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο ο Αντ. Σαμαράς

«Παραλάβαμε ελλείμματα και αφήσαμε πλεονάσματα»
Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 16:35
UPD:16:36
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε ελλείμματα και άφησε πλεονάσματα, επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση θα προχωρούσε μόνο σε ένα νέο μέτρο, αυτό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία.

A- A A+

Στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει σκληρά μέτρα προέβη ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέλαβε ελλείμματα και άφησε πλεονάσματα, επισημαίνοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση θα προχωρούσε μόνο σε ένα νέο μέτρο, αυτό του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, ό,τι οφέλη υπάρξουν από τη μη μείωση των επικουρικών συντάξεων θα εξαφανιστούν από τις αυξήσεις που θα υπάρξουν στα τρόφιμα με την αύξηση του ΦΠΑ.

Ο κ. Λαζαρίδης χαρακτήρισε ως μεγάλη εφεδρεία του τόπου τον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο είπε ότι θα πρέπει να παραμείνει ενεργός και τόνισε ότι είναι ο μόνος αρχηγός που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο τις κέρδισε.

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. τάχθηκε κατά της διεξαγωγής συνεδρίου καθώς, όπως είπε, το κόμμα θα μπει σε εσωστρέφεια, ενώ άσκησε κριτική στη Ντόρα Μπακογιάννη για τη δήλωσή της ότι χωρίς συμφωνία αυτό το σαββατοκύριακο θα υπήρχε έλεγχος στην κίνηση κεφαλαίων.

Κληθείς να σχολιάσει τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις, διερωτήθηκε πώς θα μπορούσαν να αλλάξουν τα ποσοστά του κόμματος μέσα σε τέσσερις μήνες και κατά πόσο τα ποσοστά θα ήταν καλύτερα εάν η χώρα πήγαινε σε εκλογές με τους επίδοξους αρχηγούς της Ν.Δ. να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή