Μπεργκ: «Ελπίζω να πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 14:28
UPD:14:56
ICONPRESS/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το σημερινό ματς με το «δικέφαλο» του Βορρά και με αφορμή τη βαθμολογική διαφορά που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός σστα πλέι οφ, ο Μπεργκ τόνισε: «Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη, προκειμένου να μη μείνει άλλο πίσω στη βαθμολογία. Για εμάς είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα».

A- A A+

Η έξοδος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος του Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Σουηδός στράικερ του «τριφυλλιού» στο match programme του σημερινού ντέρμπι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το σημερινό ματς με το «δικέφαλο» του Βορρά και με αφορμή τη βαθμολογική διαφορά που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός σστα πλέι οφ, ο Μπεργκ τόνισε: «Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη, προκειμένου να μη μείνει άλλο πίσω στη βαθμολογία. Για εμάς είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα», είπε και συνέχισε: «Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε τα “αφεντικά” του αγώνα, όπως συμβαίνει πάντα όταν παίζουμε στο γήπεδο μας! Η αυτοσυγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα είναι πάντα αυτά που καθορίζουν το νικητή και αν έχουμε τα δυο αυτά στοιχεία, τότε θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο».

Για τον Μπεργκ το μεγάλο όνειρο αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πάντα πίστευα ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε και τώρα όλα αυτά βγαίνουν στους αγώνες των πλέι οφ… Βέβαια, πριν αρχίσουμε να… πανηγυρίζουμε πρέπει να κερδίσουμε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Μετά, θα έχουμε όλο τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πήραμε το μάθημά μας πέρυσι και ελπίζω ότι φέτος θα τα πάμε καλύτερα!».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Είμαι στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να βρίσκομαι και δεν θέλω να πάω κάπου αλλού. Το μέλλον μου είναι… πράσινο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, ενός συλλόγου με μεγάλη παράδοση αλλά και με φοβερούς οπαδούς. Η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος, από την πρώτη ημέρα εγώ και η οικογένεια μου νιώσαμε πολύ καλά, μας “αγκάλιασαν” όλοι. Υπάρχει η θάλασσα, ο ήλιος, οι ανθρώπινες συμπεριφορές… Όλο το “πακέτο” είναι ιδανικό». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις