Β΄ Εθνική: Στο «Καυτανζόγλειο» το ενδιαφέρον

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 10:01
UPD:15:22
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
A- A A+

Να «σφραγίσει» και τυπικά την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής, που υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο» τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής.

Μία εβδομάδα μετά την μαθηματική επάνοδο της ΑΕΚ στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, σήμερα είναι η σειρά του «Γηραιού» να «τσεκάρει» το «εισιτήριο» για τα μεγάλα σαλόνια, αρκεί να νικήσει στην έδρα του το συγκρότημα της Μαγνησίας.

Κι αν το ματς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν ισχύει το ίδιο και για το τρίτο ματς της ημέρας, που θα γίνει στη Ριζούπολη, μεταξύ του Απόλλωνα και της Λάρισας. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν την 3η θέση στα πλέι οφ, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα (εφόσον υπάρξει υποβιβασμός ομάδας της κορυφαίας κατηγορίας).

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19:00 και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ.

Στα πλέι άουτ του Νότιου Ομίλου, η Καλλιθέα παίζει… τελευταία ζαριά απέναντι στον Παναιγιάλειο. Αν κερδίσει και τον φτάσει στη βαθμολογία, όλα αλλάζουν ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα του Αιγίου θα διατηρήσει το προβάδισμα για παραμονή. Στον Βόρειο Όμιλο τα ματς της Ζακύνθου με τον Αιγινιακό και του Τυρνάβου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα ξεδιαλύνουν την υπόθεση παραμονή…

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις