Παυλίδης: Δεν το χάναμε στον Πειραιά

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015 21:10
UPD:21:17
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
A- A A+

Η Βουλιαγμένη είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, ο Χάρης Παυλίδης υποκλίθηκε στο μέταλλό της αλλά όπως δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του, ήταν βέβαιος για την έκβαση του πέμπτου τελικού στην Α1 Γυναικών.

«Η Βουλιαγμένη είμαι μια μεγάλη ομάδα και το απέδειξε. Όταν φτάσαμε με την πλάτη στον τοίχο ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλουμε εγωισμό και καρδιά πρωταθλητή. Ήταν μια εύκολη νίκη» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε στον Πειραιά. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί δυο σερί χρονιές μια ομάδα να παίρνει ευρωπαϊκό τίτλο και πρωτάθλημα μαζί» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός καταδίκασε τα επεισόδια που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα. «Όταν υπάρχουν 2.000 οπαδοί σε ένα κλειστό κάποιοι θα προκαλέσουν. Με το σκορ στο 10-4, όμως, νομίζω ότι αυτό ήταν μια αφορμή. Οι προκλήσεις δεν ξεκίνησαν στο τέλος. Ας το έλεγαν από την αρχή. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να χαλάσει έπειτα η γιορτή» δήλωσε.

«Εγώ προσωπικά πήγα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι πίσω από τον πάγκο της Βουλιαγμένης και ζήτησα από τους οπαδούς να μη γίνει τίποτα. Οι αθλήτριες των ομάδων είναι φίλες, υπάρχουν καλές σχέσεις και εγώ είμαι ο πρώτος που θέλει να μη συμβαίνουν επεισόδια. Νομίζω όμως ότι αυτό δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, γιατί νικήσαμε δίκαια και πεντακάθαρα» συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις