Υδατοσφαίριση: Δύσκολη νίκη ο Ολυμπιακός στο Ιλίσιο

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 20:15
UPD:20:44
ICONPRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 8-7 του Παναθηναϊκού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη τους έκαναν το 2-0 στη σειρά με τον «αιώνιο» αντίπαλο και την προσεχή Τρίτη (2/06) στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά έχουν την ευκαιρία να πάρουν την τρίτη τους νίκη και να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά στο κοινό τους.

Η εικόνα του δεύτερου τελικού των δύο «αιωνίων» αντιπάλων δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ματς στον Πειραιά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει περίπατο με 16-2. Με τον κόσμο στο πλευρό του και με σαφώς καλύτερη άμυνα και επίθεση οι «πράσινοι» κόντραραν στα ίσια το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αλλά «λύγισαν» στο τέλος, όταν ισοφάρισαν δύο φορές, αλλά με το εκπληκτικό γκολ του Βλαχόπουλου η ομάδα του Βλάχου «σφράγισε» τη νίκη της.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με πολλή δύναμη και πάθος, διεκδικώντας σχεδόν ως το τέλος τη νίκη κι αν οι παίκτες του είχαν αποφύγει κάποια λάθη στο τέλος (έχασε και πέναλτι για την ισοφάριση), τότε δεν αποκλείεται να είχε πετύχει τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-3, 3-2

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις