Μπλάτερ: «Προχωράμε κι έχουμε στο μυαλό μας τη διαφάνεια»

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015 11:44
UPD:12:35
REUTERS/RUBEN SPRICH
A- A A+

Ενωτικός παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο Σεπ Μπλάτερ, στις δηλώσεις που έκανε λίγη ώρα μετά την έναρξη του 65ου Συνεδρίου της FIFA στη Ζυρίχη.

Δύο διαδηλωτές εισέβαλαν στον χώρο του συνεδρίου και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης, ωστόσο, το περιστατικό αυτό δεν εμπόδισε τον Μπλάτερ να πάρει το λόγο και με αφορμή το μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που απασχολεί όλα τα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο 48ωρο, μίλησε για ενότητα και διαφάνεια!

EURONEWS

«Εχουμε δείξει σε όλο τον κόσμο πως ξέρουμε να διοικούμε τη FIFA και όλοι μαζί θα παλέψουμε κατά της διαφθοράς. Ποτέ δεν ήταν εύκολο, ούτε θα είναι στο μέλλον, ωστόσο, καλούμαστε σήμερα όλοι να αποφασίσουμε το κοινό μέτωπο για την επίλυση όλων των προβλημάτων. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπροστά και έχοντας πάντα στο μυαλό μας τη διαφάνεια», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελβετός παράγοντας και κατέληξε:

«Η FIFA πρέπει να πολεμήσει τη διαφθορά, τα στημένα παιχνίδια, το ρατσισμό και όλες τις διακρίσεις, που μας πληγώνουν όλους. Ας δείξουμε στον κόσμο πως ξέρουμε να στεκόμαστε όρθιοι και όλοι μαζί να λύσουμε τα προβλήματα μας».

Για να υπάρξει εκλογή ενός εκ των δύο υποψηφίων από τον πρώτο γύρο θα πρέπει  να συλλέξει τα δύο τρίτα των ψήφων (140).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις