Σούπερ Λίγκα: «Λευκή» ισοπαλία για Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 19:14
UPD:19:41
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης, για την τρίτη ημέρα των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Η αρκαδική ομάδα παραμένει η μοναδική χωρίς γκολ ακόμη στη διαδικασία, ενώ το αποτέλεσμα αποτελεί καταδίκη στην προσπάθεια των δύο ομάδων για την κατάληψη της πρώτης θέσης, αφού ο Αστέρας μετρά μόλις τρεις βαθμούς και ο Ατρόμητος δύο, με τους δύο συλλόγους να παραμένουν χωρίς νίκη.

Το σκορ δεν δείχνει πάντως την πραγματική εικόνα του αγώνα, αφού το παιχνίδι είχε και ρυθμό και φάσεις. Ο Ατρόμητος πίεσε κι έψαξε το γκολ αλλά ο τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος βρέθηκε σε καλό βράδυ.

Από την πλευρά του ο Αστέρας προσπάθησε να απειλήσει από τις στημένες φάσεις και στο 13΄ η κεφαλιά του Σανκαρέ μετά από φάουλ του Ρόλε πέρασε λίγο άουτ.

Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν στο 29ο λεπτό, όταν ο Καραμάνος βρήκε τον Πίτου Γκαρσία στην περιοχή του Αστέρα αλλά το πλασέ του τελευταίου εξουδετερώθηκε από τον Θεοδωρόπουλο, ενώ το ίδιο έγινε με την προσπάθεια του Ναπολεόνι στο 32΄.

Στο 52΄ η κεφαλιά του Πάρα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ, στο 66΄ και ύστερα από λάθος του Σανκαρέ η μπάλα έφτασε στον Ναπολεόνι, αυτός σούταρε αλλά ο Θεοδωρόπουλος επενέβη εκ νέου.

Στο 87΄ ο Ναπολεόνι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για διαμαρτυρία) ο Φυτανίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις