Πόλο: Η Βουλιαγμένη νίκησε στον Πειραιά και μείωσε σε 2-1

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 20:04
UPD:20:06
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Βουλιαγμένη έδωσε παράταση στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό, καθώς ύστερα από δραματικό παιχνίδι νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά με 10-9 του Ολυμπιακού και μείωσε σε 2-1.

Η σειρά θα μεταφερθεί τώρα στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το τέταρτο παιχνίδι και ο ΝΟΒ θα έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται πάντως και δικαίως για το τελευταίο γκολ των φιλοξενούμενων, που έκανε το σκορ 8-10 υπέρ της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα, ο χρόνος επίθεσης του ΝΟΒ εξέπνευσε την ώρα που η μπάλα έφτασε στο χέρι της Ξενάκη και σαφώς πριν εκείνη σουτάρει και στείλει την μπάλα στα δίχτυα των «ερυθρόλευκων», 1΄27΄΄ πριν από τη λήξη του αγώνα.

Η Μανωλιουδάκη μείωσε στα 45 δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός έβγαλε την άμυνα και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, η Μπιανκόνι κέρδισε αποβολή από την Ρουμπέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε στην εκπνοή σταμάτησε στο δοκάρι και ο αγώνας έληξε, με τον Ολυμπιακό πάντως να καταθέτει ένσταση για τη φάση που προαναφέρθηκε.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις