Παραιτήθηκε από τη Σάλκε ο Ντι Ματέο

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 14:48
UPD:14:52
REUTERS/INA FASSBENDER

Ο Ντι Ματέο αφίχθη στη Σάλκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, σε αντικατάσταση του Γενς Κέλερ, με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

A- A A+

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο παραιτήθηκε από προπονητής της Σάλκε, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το γερμανικό σύλλογο, παρότι το συμβόλαιό του έληγε το 2017.

Ο Ντι Ματέο οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά από μια σειρά συναντήσεων με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, Χορστ Χελντ.στις οποίες διαπιστώθηκε μια «εποικοδομητική αντιπαράθεση», με τους δύο άνδρες να δηλώνουν ότι είχαν «διαφορετικές απόψεις για το μέλλον», οι οποίες και ώθησαν τον Ιταλό τεχνικό στην παραίτηση, σύμφωνα με τη θέση των «βασιλικών μπλε».

Ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει. Ο Ντι Ματέο αφίχθη στη Σάλκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, σε αντικατάσταση του Γενς Κέλερ, με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Ένας κακός δεύτερος γύρος, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο με ήττα (0-2) από το Αμβούργο, άφησε τη Σάλκε στην έκτη θέση της Μπουντεσλίγκα, μακριά από την εκπλήρωση του στόχου για μια θέση στην πρώτη τετράδα που έδινε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μία ημέρα αργότερα (Κυριακή) οι φήμες έκαναν λόγο για απόλυση του Ντι Ματέο, όμως σήμερα η εταιρεία εξήγησε ότι η αποχώρηση του Ντι Ματέο συμφωνήθηκε αμοιβαία, μετά τις συνομιλίες με τον Χελντ.

«Η δυσαρέσκεια για το δεύτερο μέρος της σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Και σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να εγγυηθώ στο σύλλογο όσα ήλπιζε. Έτσι, μια νέα αρχή μου φαίνεται ότι είναι το καλύτερο για όλους» δήλωσε από την πλευρά του ο Ντι Ματέο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις