Α. Παπαρήγα: Θα συνεχιστεί η ίδια σκληρή πολιτική αν ενισχυθεί ο δικομματισμός

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2004 13:01
A- A A+

Την εκτίμηση ότι αν τα δύο μεγάλα κόμματα εξασφαλίσουν υψηλά ποσοστά στις ερχόμενες εκλογές, θα έχουν το «πράσινο φως» ώστε να συνεχίσουν την ίδια σκληρή πολιτική, διατύπωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Πιστεύω ότι δεν είναι ώρα για πολλά λόγια» δήλωσε η κ. Παπαρήγα. «Αυτό που πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι είναι ότι αν στις 7 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν ψηλά ποσοστά, τότε έχουν το πράσινο φως από το λαό να συνεχίσουν την ίδια πολιτική και να την κάνουν χειρότερη. Διότι τα δύο αυτά κόμματα θα χρησιμοποιήσουν τα ποσοστά τους για να προχωρήσει με πιο γοργό ρυθμό το δεύτερο κύμα των αντιδραστικών μέτρων που έρχονται. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία, η απόδειξη για το τι θέλουν να κάνουν, είναι ότι ρίχνουν τις βολές τους στις γυναίκες και τη νεολαία, τα τμήματα του πληθυσμού που έχουν κυριολεκτικά αλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Διότι δοκίμασαν και πρόβαραν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις, εμπορευματοποιήσεις και την τρομοκρατία στις πλάτες των γυναικών και της νεολαίας».

«Το ΚΚΕ στις 8 Μάρτη θα συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τον αγώνα, γιατί είναι βέβαιο ότι θα έχει αποσπάσει ένα σημαντικό μέρος της εμπιστοσύνης και της ψήφου των λαϊκών στρωμάτων που το γνώρισαν στις εμπειρίες του αγώνα» κατέληξε η κ. Παπαρήγα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή