Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2004 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και ισχυρούς νότιους ανέμους στα πελάγη, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτικά,

* Μακεδονία, Θράκη : Νεφώσεις που στη Μακεδονία θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και αργότερα τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από μείον 1 έως 11 βαθμούς.

* Δυτική Ελλάδα : Νεφώσεις με βροχές. Τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Ανεμοι νότιοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος : Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα παροδικών βροχών κυρίως μετά το μεσημέρι. Ανεμοι νότιοι μέτριοι και αργότερα τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.

* Κυκλάδες, Κρήτη : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι νότιοι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα : Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχή κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς.

Αύριο Τρίτη στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή