Ολυμπιακός: Τιμήθηκε από την ΠΕΦΟ ο Μαρινάκης

Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 18:09
UPD:20:05
INTIME SPORTS
A- A A+

Ένα 24ωρο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, η ΠΕΦΟ τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε εκδήλωση που έγινε στον Πειραιά.

Στην πλατεία δημαρχείου ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Κώστα Μπαρμπή και στις δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί μέσα από όλα τα αθλήματα που διαθέτει να πρωταγωνιστεί και να προσφέρει στιγμές χαράς στον κόσμο του και διακρίσεις στην Ελλάδα.

«Για εμάς ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη αγάπη, ένα μεγάλο πάθος και κάθε μέρα προσπαθούμε να δουλεύουμε για το καλύτερο και να φέρνουμε στην ομάδα μας επιτυχίες τις οποίες χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε πρωταθλήματα και κύπελλα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Στόχος μας στην Ευρώπη είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο και καλύτερα. Αυτό δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και με την κρίση που υπάρχει. Θα 'έλεγα ότι είναι προσπάθεια κόντρα στους καιρούς. Έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις δυσκολίες. Παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά από τους αντιπάλους μας, αλλά και από την οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα, στο βόλεϊ, στην κολύμβηση, στο πόλο, αλλά και στο μπάσκετ, να πρωταγωνιστεί και να φέρνει ελπίδα στον τόπο μας.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις