Πόλο: Για το 2-0 και τον τελικό απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 10:50
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν σήμερα να κάνουν το sweep απέναντι σε Βουλιαγμένη και Εθνικό, αντίστοιχα, φτάνοντας στο 2-0 σε αυτές τις σειρές των ημιτελικών της Α1, που θα φέρει τους δύο «αιώνιους» αντιμέτωπους στον τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο συγκεκριμένο άθλημα.

Η πειραϊκή ομάδα ήταν, ούτως ή άλλως, το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Βουλιαγμένη και το απέδειξε με το 10-4 του πρώτου αγώνα, στον Πειραιά. Σήμερα λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδας παίζουν στο Λαιμό (17:30) με στόχο να «σκουπίσουν» τη σειρά κάνοντας το 2-0 και παίρνοντας την 18η συνεχή πρόκριση στον τελικό!

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» άλωσαν το πλεονέκτημα έδρας που είχε ο Εθνικός, νίκησαν τους «κυανόλευκους» μάλλον εύκολα με 9-6 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και απόψε (19:30), στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσουν το έργο τους φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος στον τελικό των πλέι-οφ.

Από την πλευρά του, πάντως, ο άλλοτε «αυτοκράτορας» του ελληνικού πόλο μόνο αμαχητί δεν προβλέπεται να πέσει, αφού είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει για να παίξει την πρόκριση στην έδρα του, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ βελτιωμένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις