Πόλο: Πρώτο βήμα για τις Γυναίκες του Ολυμπιακού στους τελικούς με Βουλιαγμένη

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 20:08
UPD:22:57
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το… σκορ στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη στην Α1 Γυναικών, καθώς επικράτησε εύκολα με 9-5 στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης πέτυχαν την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για την ανάδειξη του πρωταθλητή και θα επιδιώξουν να κάνουν το 2-0 την Κυριακή στη δεύτερη αναμέτρηση, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Κορυφαία των «ερυθρολεύκων» ήταν η αρχηγός τους, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία σημείωσε τρία γκολ, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Ελευθερία Πλευρίτου (2), Μπιανκόνι (2), Μαργαρίτα Πλευρίτου και Ασημάκη, ενώ για τον ΝΟΒ σκόραραν οι, Τσουκαλά (2), Ξενάκη (2) και Χυδηριώτη.

Στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4 η Γλυφάδα επικράτησε με 8-7 του Εθνικού στον Πειραιά και πήρε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι «κυανόλευκες» προηγήθηκαν 4-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 7-3 στις αρχές της τρίτης, όμως η Γλυφάδα αντέδρασε και με σερί 5-0 έφτασε στη νίκη έχοντας για κορυφαίες τις Μιμίδη και Ελευθεριάδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις