ΠΑΣΟΚ: Η Ζ. Κωνσταντοπούλου γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο»

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 16:29
UPD:16:33
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Την αντίδραση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσε η απόφαση της Αστυνομίας να ανακόψει στο ύψος της Βουλής την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία. 

A- A A+

Αρμοδιότητα για την αστυνόμευση εντός του κτηρίου δια του Φρουράρχου έχει ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ενόχληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για το αστυνομικό «μπλόκο» και την κατηγορεί ότι «γυρίζει 'με το ζωνάρι λυμένο' αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από την κυβέρνηση».

«Για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτηρίου της Βουλής την αρμοδιότητα  και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις - όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι - ο εισαγγελέας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

NAFTEMPORIKI.GR

Μάλιστα αναφέρει ότι «ηΗ χώρα έχει πολλά προβλήματα λόγω του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης . Δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα θεσμικά προβλήματα . Ούτε καν για πρόσθετο θέαμα καθώς η κυβέρνηση παράγει ήδη περισσότερο από αυτό που μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή