Πόλο: Μεταμελημένος ο Ράτζεν

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 15:18
UPD:15:21
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ράτζεν παραδέχθηκε το σφάλμα του γράφοντας ότι «έκανα ένα λάθος που θα διορθωθεί και το πρώτο βήμα αυτού του μονοπατιού είναι να παραδέχεσαι ένα λάθος».

A- A A+

Ο Νίκολα Ράτζεν παραδέχθηκε το λάθος του και με ανοιχτή επιστολή, μέσω Twitter, ζήτησε την κατανόηση του κοινού για το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε κάνοντας χρήση απαγορευμένων ουσιών.  

Ο Σέρβος διεθνής πολίστας ανέφερε πως «είναι αλήθεια ότι τα αποτελέσματα του ντόπινγκ τεστ ήταν θετικά και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την παγκόσμια ομοσπονδία σχετικά με την τιμωρία. Δέχομαι την ευθύνη των πράξεών μου και γνωρίζω τις συνέπειες που θα επακολουθήσουν, αλλά ειλικρινά ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω στο πόλο».

Ο Ράτζεν παραδέχθηκε το σφάλμα του γράφοντας ότι «έκανα ένα λάθος που θα διορθωθεί και το πρώτο βήμα αυτού του μονοπατιού είναι να παραδέχεσαι ένα λάθος. Θέλω ιδιαίτερα να τονίσω πως λυπάμαι που προκάλεσα δυσφορία στην οικογένειά μου, που απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, αλλά και τους φιλάθλους του πόλο. Ωστόσο, ελπίζω ότι στο μέλλον θα κερδίσω και πάλι την εμπιστοσύνη τους...».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις