«Λόγω έκτακτου κωλύματος» δεν θα δει τον Καμμένο ο Κάρτερ

Με την αμερικανίδα υφυπουργό Άμυνας θα συναντηθεί ο ΥΕΘΑ στην Ουάσιγκτον
Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 09:51
UPD:13:00
REUTERS/JAMES LAWLER DUGGAN

O υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Άστον Κάρτερ.

A- A A+

Με την υφυπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, και όχι με τον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ θα συναντηθεί τελικά ο ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Καμμένος «λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ θα συναντηθεί με την υφυπουργό Άμυνας Κριστίν Γουόρμαθ» στο Πεντάγωνο.

Στη διάρκεια του ταξιδιού του ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί επίσης με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Βικτώρια Νούλαντ.

Θα έχει ακόμη σειρά επαφών και με Αμερικανούς αξιωματούχους, ενώ θα επισκεφθεί εγκαταστάσεις βιομηχανιών με τις οποίες συνεργάζεται η Ελλάδα.

«Καρφιά» μέσω Twitter

«Για τη συμμετοχή στην εξουσία ο Καμμένος ξέχασε τα περί τρομοκρατίας αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν τα θυμούνται στην Ουάσιγκτον», σχολίασε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κύρτσος.

«Με τη λογική "είδα φώς και μπήκα" δεν μπορεί κανένας κύριος Καμμένος να επισκεφθεί τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας! Ιδίως όταν η χώρα προκαλεί!» έγραψε σε tweet του o Γιάννος Γραμματίδης, επίτιμος πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή