Πυγμαχία: Πρωταθλητής και στο στοίχημα ο Μεϊγουέδερ

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 16:48
UPD:16:50
USA Today Sports/Gary A. Vasquez

Ο Αμερικανός πυγμάχος είναι συνηθισμένος σε αυτό το παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι μεταξύ του 2010 και του 2012 πραγματοποίησε μια σχεδόν τέλεια σειρά 46 στοιχημάτων.

A- A A+

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ δεν είναι ακαταμάχητος μόνο στα ρινγκ αλλά και στο… στοίχημα: ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας κέρδισε πριν από λίγες ημέρες 830.000 δολάρια, ύστερα από ποντάρισμα 350.000 σε παιχνίδια μπάσκετ και μποξ!

«Οι τελευταίες τέσσερις ημέρες ήταν μεγάλες. Κερδίζω χρήματα βλέποντας άλλους να προσπαθούν» σχολίασε ο διάσημος μποξέρ ποστάροντας στο Instagram μια φωτογραφία με τη εντυπωσιακή σειρά νικών του στα στοιχήματα που κέρδισε.

Η νίκη αυτή επιτρέπει στον Μεϊγουέδερ να διατηρήσει το παρατσούκλι "Money", το οποίο απόκτησε από τον καιρό που λάμβανε μέχρι και 25 εκ. δολάρια για έναν αγώνα. Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο είχε κερδίσει τέσσερα εκατομμύρια δολάρια!

Στην πραγματικότητα, ο Αμερικανός πυγμάχος είναι συνηθισμένος σε αυτό το παιχνίδι, καθώς φαίνεται ότι μεταξύ του 2010 και του 2012 πραγματοποίησε μια σχεδόν τέλεια σειρά 46 στοιχημάτων.

Λαμβάνοντας δε υπόψη και τη νίκη επί του Μάνι Πακιάο νωρίτερα αυτό το μήνα, η οποία του απέφερε 120 εκ. δολάρια, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτή είναι μια ευτυχής στιγμή για το χαρτοφυλάκιο του Μεϊγουέδερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις