Σούπερ Λίγκα: Διευκρινίσεις για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 14:44
UPD:14:48
INTIME SPORTS
A- A A+

Απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα συμμετάσχει ο δεύτερος των πλέι οφ ή η Ξάνθη, ανάλογα με το αποτέλεσμα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως διευκρίνισε σήμερα η Σούπερ Λίγκα.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά από εκεί και ύστερα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Αν η πειραϊκή ομάδα κατακτήσει και το Κύπελλο το Σάββατο (23/5), τότε η πρώτη ομάδα των πλέι οφ θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η δεύτερη θα συμμετάσχει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η τρίτη θα παίξει στον 3ο και η τέταρτη στον 2ο προκριματικό γύρο της ίδιας διοργάνωσης.

Στην περίπτωση όμως κατά την οποία Κυπελλούχος αναδειχθεί η Ξάνθη, τότε είναι το συγκρότημα της Θράκης που θα τοποθετηθεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και ύστερα, ο πρώτος των πλέι οφ θα παίξει στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο δεύτερος και ο τρίτος στον 3ο και 2ο προκριματικό γύρο, αντίστοιχα, ενώ η τελευταία ομάδα θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις